STIRI

Prima Casa de la UniCredit Tiriac Bank

Print Adauga la favorite

18.11.2013

14 noiembrie 2013 - UniCredit Tiriac Bank relanseaza creditul Prima Casa, produsul fiind disponibil de la inceputul lunii noiembrie in toate sucursalele bancii, sub forma unei facilitati in lei, cu o rata a dobanzii nominala de 5,78% pe an, formata din Robor 3 luni + 2,5 puncte procentuale marja fixa.

Plafonul aprobat in aceasta etapa de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este valabil pana la sfarsitul anului 2013.

"Reluam acordarea de credite prin programul Prima Casa, deoarece constientizam nevoia clientilor nostri de a accesa credite ipotecare in conditii cat mai avantajoase de dobanda si la un nivel al avansului minim cat mai redus. Avem, pentru categoria credite cu ipoteca, o strategie mai ampla orientata catre nevoile clientilor nostri, oferta noastra fiind completata cu produse standard de finantare foarte avantajoase. De altfel, am redus recent dobanzile la creditele ipotecare in lei, astfel facilitand accesarea lor", a subliniat Petrisor Costin, Director Produse & Segmente Divizia Retail, UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank faciliteaza plata comisionului lunar de administrare catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), de 0,02% aplicat la soldul creditului.

Care sunt avantajele creditelor Prima Casa in lei?
- presupun un avans de doar 5% din valoarea imobilului ce se doreste a fi achizitionat;
- fara comision de analiza;
- permit un grad de  indatorare mai mare in comparatie cu creditele in valuta;
- clientii nu vor fi afectati de fluctuatia cursului de schimb.

Despre UniCredit Tiriac Bank
UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru 650.000 de clienti activi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Info Center

*2020 (de pe mobil)